dilluns, 7 de març del 2016

el Manolito necessita ajuda

Els seus últims dies al carrer
Ja sé que el nom no us diu gaire cosa, però en un moment us poso al corrent.

Al parc de Lleida fa no massa anys hi havia un vehicle vell, històric, al mig del jardí. Pujat sobre unes columnes anava envellint a la intempèrie, segurament després d'uns últims anys fora ja de servei on algú potser el posava en marxa sense gaires ganes de cuidar-lo i sense pensar que al cap d'uns anys un grapat de bombers il·luminats el voldrien tornar a posar a la carretera... 
Avui, encara es pot veure al Google Maps, a l'exterior del parc
Ara fa uns 3 anys, aquest grup de bombers amb el Carlos i el Joan Ramon al capdavant han anat fet diferents feines per tal de, algun dia, torna-lo a veure córrer per la nostra ciutat. Primer es va treure de la intempèrie, després es va desmuntar, es va reparar el xassís, després el motor, ara ha vingut amb la carrosseria apedaçada... i de moment fins aquí. No hi ha més pressupost.
Ara farà falta algun conveni o patrocini amb les empreses que vulguin col·laborar, alguna iniciativa del tipus micro-mecenatge, i durant aquests dies el podeu veure al parc de bombers. Exposat cara al públic, demanant ajuda, amb una urna per tots aquells que vulgueu aportar-hi alguna moneda... 
Així d'oxidat estava el 2008.
El Manolito, que ha estat un grapat d'anys sent un sense sostre (homeless) ara ens demana ajuda per recuperar el temps perdut. Aquest vehicle té una molt bona història per explicar-nos, ja que data de 1939 i n'ha passat de tots colors. L'ajudem?


Manolito, març de 2016

2 comentaris:

Orquisilves ha dit...

en manolito no el conec pero me agradaria saber la marca, model i qui el fabricava el any es correcta? alguna foto antiga de perfil i de cara?

Alfons Tormo Vilà ha dit...

Dodge WC51, de 6 cilindres i de benzina