dilluns, 17 d’octubre del 2016

superant les 200000 visites

Mai m'hagués imaginat arribar fins aquí. Aquesta setmana aquest bloc ha arribat a les 200.000 lectures (o visites).

Vaig publicar per primer cop el 10 d'agost de 2010. I des de llavors he après moltes coses, moltíssimes, unes obligat per tal d'entendre millor sobre allò que estic vivint dins la meva feina a bombers i també perquè en altres ocasions hi havia temes que tenia ganes de tractar i que necessitava documentar-me una mica més.
Des de 2012 que les visites son força regulars, sempre hi ha alts i baixos perquè hi ha temes i enfocaments que donen més de si, però al cap de l'any el nombre de lectures és si fa no fa el mateix. Sou regulars, i això és bo (pel bloc, clar).
311 post publicats (313, però 2 els he eliminat) m'han donat molt recorregut, he aconseguit afiançar el meu propi estil "literari" (ara que no em donin cap Nobel, no fotem), i escric amb certa rapidesa, sobretot si parteixo d'una idea que vaig acabant de desenvolupar mentre l'escric. Us heu acostumat al meu estil particular, ja no us queixeu en aquest sentit, i intento expressar-me tal com ho faria si ho fes en una conversa després de dinar plegats.

En aquest moment, a diferència dels primers anys, sóc més conscient de la repercussió del que escric, de les 500 lectures que pot tenir un post normalet poden arribar a superar les 3000 en algunes circumstàncies... i això no només pot crear espectació i polèmica sinó també malestar a algunes persones. I no tothom es mereix un escarni ni ser analitzat. Aquesta és la raó per la qual segueixo dient les coses clares, però segurament de forma menys directa i no posant el dit a l'ull de ningú.
Molts també em seguiu via Twitter, gran eina informativa (desinformativa també), i que em permet arribar al mòbil de molta gent. Aquesta setmana ja son més de 1000 els qui em seguiu per allí.
Només us vull donar les gràcies per no trencar-me la cara quan heu tingut l'ocasió, també us vull agrair la fidelitat i sobretot el més important, que son dues coses, aquest bloc m'ha permès aprendre moltíssim de bombers, però el que més he après és a apreciar a tots aquells que us heu atansat per comentar-me en positiu o en negatiu el que vosaltres opineu. Aquest bloc m'ha donat l'oportunitat de conèixer molta gent i això no té preu.

Gràcies
(p.d, seguiré donant pel sac una temporada més)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Alfons, fa molt d temps que et segueixo i sempre m'ha agradat el que dius per aquí, segueix així!!

Joan Balcells
bomber d'Amposta

Joan Ruiz ha dit...

Enhorabona bomber!.

Jo haig de dir que no et llegeixo sempre, però et vaig difussió per twitter. Algo es algo.

A pels 300.000 visitants

Joan Ruiz
amic de bomber

camionsdebombers ha dit...

Felicitats!!! Es una molt bona fita 200.000 visites. Endavant i a per més visites!!!

Enric Cano ha dit...

Felicitats Alfons,
200.000 visites són moltes. Alguna cosa voldrà dir. Encara que no sempre comparteixi les teves opinions et felicito.
Una abraçada.

Enric Cano ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alfons Tormo Vilà ha dit...

Joan d'Amposta. Gràcies

"Andoni", saps que jo faig el mateix. Recordo aquella ampolla d'HCl com el primer dia...

Manel. Gràcies

Enric, quan vulguis parlem del que vulguis i sinó els posts sempre estan oberts als comentaris de tothom.

Mazur ha dit...

Enhorabona Alfons!!!.

No es gens fàcil mantenir un bloc i molt menys arribar on has arribat, amb polémica o sense ella.

Felicitats

Pollo Madrid ha dit...

Enhorabona Alfons!, segueixo els teus posts desde l'inici. Alla al 2010 tb vaig començar amb lo grup Campanya Forestal al FB i mes tard amb UFF.
Aquestes eines de divulgació e informació fa pocs anys eren inexistents, i et tenies q fiar dels mitjans oficials.
Per una banda es dolent, perque tothom pot dir la seva i a vegades algun "Bulo" mal intencionat pot fer mal. Pero per altra banda, es un mal que dura poc, ja que aquesta potent maquina de les xarxes, te la mateixa facilitat de dir una grossa com perque desmentir-la en qüestió de minuts (a vegades segons).

Per tant, prefereixo aixo q tenim avui en dia (xarxes socials, blocs, etc), a tenir un unic canal d'informació i divulgació on, no dic sempre, pero casi sempre es diu lo q els d'alla dalt volen dir.

Salut i endavant!

Pollo.