dilluns, 1 de febrer del 2016

Preparant tot d'activitats

Quan arriba gener a alguns els ve a sobre la "cuesta de Enero", però al parc de Lleida comença l'època de màxima activitat extrabomberil. I dic extrabomberil en el sentit que és una cosa que no organitza la casa sinó que som els propis bombers que per iniciativa pròpia preparem tot d'activitats que ens recordin que som humans i que la relació entre persones és encara una cosa prou important a dia d'avui.

Així que des de fa algunes setmanes ja tenim algunes activitats en marxa per ta de promocionar la cursa de bombers Lleida, que es farà el proper mes d'abril (ja us confirmaré la data). No cal que us doni detalls ni grans explicacions, segurament molts ja l'heu viscut tant com a cursa com a activitats paral·leles que es fan per Lleida des de ja fa alguns dies, principalment entrenaments i trobades festivo-esportives. Us animo a que hi participeu i per estar informats els millor és segur-los al compte de Facebook o de Twitter.
Aquest any però com que tot això és pecata minuta, l'ACR s'ha animat a organitzar el 17è campionat d'Espanya de futbol 7. A priori no sembla gran cosa, però s'espera més d'un miler de bombers-futboleros arribats de tota la península. Per aquest esdeveniment ha calgut el suport d'entitats externes que ens cedeixen camps de futbol, a més del seu suport moral i també econòmic. Us recomano la web, que té una vistositat i qualitat molt alta, i també ho poseu seguir per Facebook i twitter.
Així que ja veieu, mentre per les barcelones ens van fotent garrotades aquí ens ho fem venir be per tenir activitats que ens permetin seguir passant els dies junts i també en família. Per tant de cara a la festa del Patró (8 de març) novament prepararem una setmana d'activitats per gaudir entre nosaltres, les famílies i també molts dels nostres amics. De moment ja tenim a punt el campionat de padel (3 de març) i possiblement un de billar o de dards, a més del ja típic esmorzar, que no és només de parc, sinó que part de la regió s'hi apunta i alguna de les forces "vives" de la ciutat també s'acosta per aquí. La resta d'activitats encara no estan tancades així que segurament es faran les de cada any i alguna més.

Apa, estigueu atents al que des de l'ACR Bombers Lleida us diuen, i a participar!.