dilluns, 15 de febrer del 2016

Buscant un nou Director General a bombers

Ja hem superat un altre Director General, i el proper i el següent també es poden esperar que quan pleguin nosaltres seguirem per aquí. Així que més val que ho facin be, perquè de directors dolents en portem ja un bon grapat.
Doncs em sembla que el millor que es pot fer és que ens independitzem de tanta inutilitat i proclamem la república bomberil independent (que estariem assimilats amb la Gàl·lia d'Obèlix).  I tal com hem comentar les últimes guàrdies, som els mateixos bombers qui proposem no només al Director General sinó també els altres càrrecs. És possible que a algun el reconegueu així que si és el cas el podeu felicitar, perquè si estan a la llista és que mals elements no poden ser.
Cal comançar posant un Gran Mestre Druida, aquest nou director General seria ni més ni menys que el "Noi Gambèrrix" que a més ja està de senador al seu poblat, i com que ja sap què és sortir a la tele romana amb posat seriós només li falta fer-se un despatx al consell de Lleida (si hi va haver conselleria d'agricultura, també s'hi pot posar despatx de Director General), i que per una vegada es desplacin fins aquí els interessats en assistir a reunions.

Evidentment farà falta fer neteja (i desratització) de la granja, però això serà fàcil, tots cap al 112 de Reus, si hi volen posar als de Control, primer que hi vagin ells!

I un cop tenim al Gran Mestre Druida, i despatxos buits, ens farà falta gent de la seva confiança... També per aclamació popular sortiria elegit el "Pixeramix", assoliria les funcions de Druida regional, que si ha sabut dirigir un equip de quadrigues també ho faria bé o molt be a nivell de Federació de poblats.
Tal com ja us he escrit molts cops al bloc, necessitem un canvi radical i urgent al Servei Tècnic, per tant qui millor que el Metalurfiguetix? Una persona que sap fer pràcticament de tot, des de planxar un ou fins fregir una corbata. I amb l'experiència demostrada en recarrossar els camions, segur que els nostres vehicles bomberils serien molt més pràctics. Aquest proposaria la construcció del CarrusRepàrux a càrrec del Peruànix, que portaria el manteniment de tots els vehicles de la gàl·lia bomberil. Aquest compartiria nivell operatiu amb el Druida d'edificació que quedaria a càrrec del Doraimix, amb ell no fallarien ni les cimentacions ni els encofrats de les noves tendes de bombers.

Evidentment caldrà absorvir el servei de Primerux Auxiliux, el druida encarregat de la coordinació seria Bicicletix, que és capàs de passar sobre els cotxes encara que li vinguin de cara. Podríem tenir infermer a la majoria de les ambucarrux, ja que el Bicicletix faria una roda de torn tant dels infermers de bombers com dels que venen d'altres organitzacions. El Druida de les recerques seria el Poltronix amb la Lilix i la Index, que tindrien vehicle propi (però no un carro), i pel que sembla tindrien un poblat per ells sols. També es podria fer una secció de Salvament i Intervencions Externes (SIE), a càrrec del Iñakix, que seria una mena de càrrec de confiança. 
El Punt de Transit no tinc clar si absorbir-lo, però de ser així no hi ha millor que el Cubix, no fallarien les telecomunicacions, i en cas d'utilitzar un programa segur, però segur, no faríem anar l'Eòlix. A la Granadella posaríem el grup de Rescat Aquàtic. Si pot estar a Cerdanyola, que no hi ha mar, també pot estar a la Granadella, no? El furgó de Riscus Fètidus possiblement el baixariem a Lleida on a més del tècnic de RF crearíem un consell de savis, d'aquesta manera sempre hi hauria algú amb coneixements a disposició.
També seguiriem tenint una nodrida vida cultural i esportiva on a més del campionat de futbol 7 hi hauria una cuidadora de les criatures, aquesta seria un fitxatge provinent de les terres que rega l'Ebre, l'Aidix segur que sap cuidar be de tots els menuts el dia que tenim guàrdia i no sabem com fer-ho per portar-los a l'escola.
Alguns no ho saben, però després de la Panadella hi ha vida
Ara només cal esperar que els Romans ens ataquin, però com que som de ponent farem anar la mateixa pòcima màgica del Puyol i d'una patada al cul els retornarem a Cerdanyola que és d'on no haurien d'haver sortit mai.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un ocellet m'ha dit que serà un ex-director del 112 , el que no m'ha dit es quin dells ja que amb el que hi ha ara son tres els director que ha tigut el 112

Anònim ha dit...

Doncs aquest ocellet està bobo ja que serà el nou director el Juli Gendrau