dilluns, 28 d’octubre del 2013

La Colleta a punt per les Amériques

Fa quatre setmanes ningú s'ho prenia seriosament... anar a Miami al "2013 World Rescue Chanllenge" semblava una fita gairebé impossible. Bàsicament pel cost que té. És evident que tots confiem en que "la Colleta" hi farà un bon paper, segur!, però era evident que des de les "barcelones" no hi hauria cap suport ni que fos moral per a que aquest grup de gent amb empenta pugués viatjar i fer realitat aquest somni.
Per tant es van posar en marxa a buscar-se la vida per tenir els recursos suficients per donar el tret de sortida a aquest important esdeveniment que marcarà un abans i un després del Parc de Bombers de Lleida. Van fer un dossier amb la recopilació dels premis i competicions a les que han assistit. Després han anat porta a porta a buscar finançament... i si!, amb el dossier i una bona dosi d'il·lusió han aconseguit que algunes empreses de la ciutat creguin en ells. Així que finalment van pagar els bitllets d'avió, van buscar casa i llogar un vehicle per desplaçar-se per la zona.

Amb l'obertura d'un compte Twitter (@LaColletaLleida), la pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/LaColletaBombersLleida) i una web dins l'ACRbombersLleida han acabat d'engrescar a la resta de gent del parc, de la RELL i també de la ciutat. Només cal donar un cop d'ull a les estadístiques. En un sòl dia, a Facebook, poden veure les publicacions de "La Colleta"  més de 1500 persones!
Per tant, a més dels entrenaments, una part de la feina és amb els patrocinadors i col·laboradors, publicant els seus logos i preparar samarretes, polos i resta de vestuari amb els seus noms i escuts.
El més sorprenent de tot aquest enrenou és que fins i tot s'ha engrescat als caps de parc i tècnics de la RELL. Cediran temporalment algunes de les seves camises de mudar (les de màniga curta, de despatx i protocol) per a que puguin utilitzar-les en les recepcions protocolàries i algun dels actes que allí es realitzaran.
El Prat, 28/10/13, a les 8:15 del matí.

Nois, MOLTA SORT!