dilluns, 13 de febrer del 2012

La Cursa de Bombers Lleida ja està en marxa

La CX CursaBombersLleida 2012 ja està en marxa!

Estem a mitjans de febrer i ja hi ha un bon ritmed'inscripcions. Podeu, des de la web de la cursa http://www.cursabomberslleida.com/ inscriure-us com a corredors o com a voluntaris per col·laborar en la molta i molta feina que comporta aquest event.
A la primera edició ja es van superar les espectatives, havent-se d'ampliar el nombre d'inscrita a 1600. De moment el primer tall està definit en 2000 atletes. Aquesta és una cursa popular, no hi ha corredors professionals que ens donen nom, aquí hi ha l'esforç de la gent de la ciutat i de les poblacios del voltant en córrer una cursa pel plaer de córrer per Lleida.

En la primera edició el recorregut va passar per lloc "màgics" de Lleida. Començant des dels Camps Elisis, l'avinguda del Segre, travessant La Mitjana o enfilant, al tram final, l'espectacular pont nou de Lleida.
La cursa va incloure una competició interna de bombers amb l'equip complert. Hi va participar i guanyar un equip de Bombers de Barcelona, també hi havia altres equips de parcs de la demarcació i a més un equip composat per 5 tècnics de la Regió de Lleida.

Al migdia també es van fer curses infantils amb la participació de més de 400 nens i nenes.

Com a complement des del dia anterior es va muntar un VILLAGE, consistent en un parc lúdic per entretenir i viure l'esport d'una manera divertida amb tota la família. Ja des del memont de recollida dels dorsals es podia gaudir d'imflables i zones esportives. Aquest espai va agafar més importància el mateix dia de la cursa ja que volia ser l'espai en que els més petits i les famílies esperaven als seus corredors/corredores.



Aquesta 2ª edició ja ha començat a caminar, amb pas ferm. De fet l'1 de desembre ja es van obrir les inscripcions, que únicament es poden fer per aquesta via. El ritme als primers dies era de 10 inscripcions diàries... actualment ja hi ha més de 1.200 inscrits, fent que l'èxit abans de començar ja estigui assegurat.

Sort companys. Això sols es pot fer des de la il·lusuió del que viuen l'esport i les seves ganes de compartir-ho amb tots.