dijous, 16 de desembre del 2010

Subtítols de bomber

El parc de Lleida ha canviat en els últims anys. Però ha canviat molt i per a millor. Crec que ens hem de sentir orgullosos del canvi generacional que hi ha hagut. Gent amb ganes de treballar i també amb ganes de treballar be (que no sempre va acompanyat). Força gent fa la Major Dedicació, invertint el seu temps en pràctiques i algun que altre simulacre. Tot això ens fa créixer com a bombers i com a persones. Als serveis hi veus un ímpetu per a entrar als llocs, ganes que hi hagi ordre, control... no sempre va acompanyat per bons caporals o sergents, però què hi farem, el canvi encara no els ha arribat.

Per altra banda ens agrada “jugar” al parc. Alguns cops fem bomberades... pràctiques més o menys salvatges. Altres simplement tafanejant que trobem per la xarxa i analitzant accidents d’altre gent o veient vídeos d’excarceració, focs d’interior, i un llarg etcètera que hi pels google. Ara, a més, a Lleida tenim una sala, que m’agrada anomenar de la NASA, amb wifi (que paga l’agrupació) on els que venen amb portàtil es connecten i fan un munt de coses més o menys útils, per exemple editar vídeos o posar subtítols. Que bo el primer vídeo que s’ha fet! El Hitler subtitulat com si fos el Paco, el cap de parc. Increïble.

Hundimiento de la Colleta: http://www.youtube.com/watch?v=jyTKRutYIv8



Acabo de veure un segon amb imatges d'“Al Capone” en un dinar fent un discurs amb un bat de beisbol a la ma. Impagable! El Mastil: http://www.youtube.com/watch?v=zIoYKqxxHaU

I el 3r. Cada cop van millor! Teorias de Extinción: http://www.youtube.com/watch?v=EGUYfIXJf3Q

Fa pocs dies li vaig llençar un repte al “creador”, a veure com respon. Estic esperant el 4t lliurament.
Segur que be.

Felicitats a tots.

1 comentari:

pablo castro ha dit...

Jajajaja

La verdad que me he reído un montón, y eso que no conozco al que inspira a hitler/alcapone.

La de pulp fiction sin desperdicio.