diumenge, 5 de setembre del 2010

Una mica de bona lletra

Com ja fa dies que estic fotent canya, avui m’he proposat de parlar d’altres coses.
Aquest matí tot mirant el BUP nou, i com ja haureu llegit a un article anterior (per començar, del 23 d'agost) no té precisament el millor dels acabaments, hem volgut comprovar les mides del vehicle respecte els altres.
Doncs be, per una vegada i que no serveixi de precedent entre uns quants hem començat a bellugar els camions com si fos un passi de models. Ara de davant, ara de costat, ara amb els morros encarats, ara en paral·lel. Finalment n’ha sortit una bona sessió de fotos (però de mòbil, a 3Mpx).

Per la tarde, ja després de dinar, m’he decidit a fer un power point amb les fotos tot comparant les diferents alçades dels vehicles, i amb l¡ajuda d’algun altre company hem fet més fotos d’armaris i algunes eines.
En dues hores tenia fet un power “tope xulo” que en un to irònic, però no corrosiu, he anat repassant alguns dels disbarats del BUP.
Després d’ensenyar-lo al torn, hem decidit afegir-hi algun camió més a la comparativa i deixar-lo tancat la pròxima guàrdia del 8 de setembre. Així doncs, en aquesta data us el penjaré per aquí.

Estic content, m’ho he currat, la gent ha respost i al final ha quedat prou be.
Que què en farem? Jajajaja, dimecres us ho explico.

2 comentaris:

Pablo Castro ha dit...

Yo leí el powerpoint en el parque y fue un reportaje muy meritorio. Se echa en falta desde el parque poder aportar comentarios e información a estas iniciativas.

Pablo Castro ha dit...

También me di cuenta que existía una lista de correo de formadores que ya sabían parte de las problemáticas de los nuevos camiones.

No entiendo porqué no se dan plataforma pública a estas informaciones y las desarrollamos entre todos para que progresen más rápido y se puedan poner soluciones. La intranet y el correo de parque no bastan en el 2012.