dilluns, 29 d’abril del 2013

Campanya de fum

De moment tot és especulació i campanes al vol.

Dues coses estan clares, aquesta gent els agrada jugar a la Puta i a la Ramoneta. Només cal mirar enrere amb tot el que s'ha dit, oficialment i no oficialment, sobre la campanya forestal de 2013.

Primer es va tirar un globus sonda, on ràpidament es va esventar que la contractació dels forestalillos aquest estiu seria de dos mesos, quan sempre havien estat tres mesos i als últims anys en alguns casos podien ser de quatre i fins i tot sis mesos. Una altra novetat sembla ser que solament obriran un petit grup de parcs de voluntaris (obrir cobrant, s'entén), també sembla que s'acaben les guàrdies d'estiu (tal com s'entenien fins ara: tres guàrdies voluntàries a un preu fix) i que es substituiria per la gent que feia MD (que per part del servei es canviarien de forma unilateral els contractes signats), i finalment que això dels helicòpters havia estat molt bonic, però que si no hi havia diners que potser tampoc s'hi podria comptar...
La veritat és que NO HA PASSAT RES. Ningú s'ha rebotat. La gent del carrer sol ha sentit això del helicòpter i els diaris és l'únic del que han parlat. O sigui que res, si ningú es queixa això seguirà endavant. Als parcs ja ha arribat un comunicat amb noves instruccions per la MD, els voluntaris sembla que ja tenen coll avall que aquest any no "obriran" la paradeta si no és perquè voluntàriament volen tenir la porta aixecada, i l'únic que sembla més o menys cert és que el tema helicòpters no serà tant bèstia com podia semblar a priori. Es compartirà algun aparell de comandament i hi haurà un parell o tres bombarders menys i el nombre d'avionetes deurà quedar com estava...
L'altra història, per dir-ho d'alguna manera és el comunicat oficial que la Generalitat ha penjat de la seva web i ha difós per les xarxes socials. Amb un text força poca solta, sembla dir: Nois, que ja comença la campanya, mireu les condicions a la web!"

Això es va penjar de Twitter: "Publicada informació sobre contractació personal @bomberscat per a Campanya Forestal'13. Consulteu informació a: "
I en entrar-hi, explica que encara no hi ha aprovat el Programa de la Campanya Forestal i que les bases de contractació sortiran entre el 6 i el 10 de maig. QUINS COLLONS!

També expliquen que hi ha una pàgina dedicada a tot això: www.gencat.cat seguint el camí següent: web del Departament d’Interior > Àrees d’actuacio > Bombers > Convocatòries > Campanyes forestals.
O sigui aquesta: -->enllaç directe<--
Però si encara hi ha penjats els documents de la convocatòria de 2012! QUINS COLLONS!
Personalment ho trobo de molt mal gust. Hi ha un grapat de gent que pregunta i està a l'espera de si surt o no, i ells van i pengen això. Dieu-me raret si voleu, però és molt lleig.

Em sembla que algú ha perdut el Nord, i no sóc jo.

Ara, ja ens està be. Tots callats.

1 comentari:

Mazur ha dit...

Alfons, tota la raò. Ens estan prenent el pel a naltros, i lo que es pitjor, a la resta de catalans. Ja està bé!!!