diumenge, 6 de novembre del 2011

dies de tardor

Quan arriba aquest temps, deixem de tenir incendis de vegetació a tenir els primers focs de ximeneia.
Josep de Moner, Diari Segre.
També en dies com el d'avui en que fa vent, es despengen algunes persianes o es trenquen branques d'arbre o algun es tomba definitivament, aprofitant que hi ha el terra mullat i tou. Sempre hi ha el bon samarità que truca i veu una branca que pot caure, que fa 4 setmanes o 4 mesos ja estava igual, però aprofitant que fa vent ens truca per si cola...

Són dies tranquils, la tardor porta guàrdies aburrides sense els forestals i t'has d'acustumar a ser menys gent al parc. Bé, jo he passat de fer el dinar per 15 ò 18 a "només" 9. Al parc de Lleida hi ha torns que juguen a futbol a mitja tarda, ara ja és més complicat, no tothom hi juga i costa fer dos equips. Ja sé que direu que quina sort poder jugar a futbol fent guàrdia, però o és això o és estar al gimnàs i lo del gimnàs a mi m'avorreix, però molt molt.
Vaja, aquí estic fent passar la tarda d'un diumenge qualsevol de tardor, amb un vent que ha anat a menys i on el fred encara no apreta, ja arribarà.

Per cert, un comentari referent als Rescue Days que s'han fet a Reus, em comenten els companys que faci un article al meu bloc lloant aquest event. No hi he estat i no puc fer-ho directament. Però tant l'Ernest com l'Edu hi han anat i m'han dit que ha estat molt be, molt ben organitzat. Amb tallers sobre vehicles híbrids, elèctrics, a gas, un autobús (no tant diferent al que férem la setmana passada i repetirem el dimarts que ve), el menjar, l'organització, els tècnics i especialistes d'automòbil... vaja, que ha anat molt be. Doncs de part seva envio una felicitació als meus antics companys del parc de Reus.

Apa, en un parell de setmanes he d'escriure un article referent al curs d'actuacions forestal e-learning que he seguit aquestes últimes setmanes. Per una part molt be, per l'altra... ja el llegireu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

aiiiii, la tardor... els que ara "faltem" del parc de lleida (els nous reclutes), també us trobem a faltar per les tardes. A mi també m'avorreix el gimnàs, i les guardies "tranquiles".
bona feina, alfons!