dimecres, 23 de maig del 2012

Tots som uns ineptes!

De bombers ineptes n'hi ha tant a voluntaris com a professionals... i no cal fer una crítica acèrrima dels uns contra els altres ni a aquest bloc (que és públic) ni als de gent forana (que també son públics) però que tenen una repercussió mediàtica major (em refereixo a comentaris a blocs de periodistes, diaris digitals...).

Jo podré ser més directe i a vegades escric coses que tenen poc sentit, però no sóc "la Noria" ni ho vull ser. El fet de voler polemitzar i crear debat no vol dir que tot s'hi valgui, ni per part meva ni per part dels que esteu atents als meus escrits.

Aquests dies m'han dolgut dues coses... una, la principal és que un tècnic em digués que sóc un pamfleto incendiari (no li discuteixo, pot tenir part de raó, però m'ha dolgut) i l'altre és veure com entre uns i altres no hem estat capaços de mantenir una serenor alhora d'explicar les nostres raons i les hem basat més en l'atac incisiu que en la lògica dels fets i els anàlisis de les situacions viscudes.

Apa, fins d'aquí uns dies...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims company, com es diu en castella, "a quién le pica ajos come" jo tampoc estic d'acord en coses k dius pero valoro mes les coses bones k escrius, k son moltisimes, i valoro molt positivament el teu bloc

xavi ha dit...

De vegades potser dius coses k no agraden a tothom, pero algu ho havia de dir... tu no t´amagues i dones la cara no com molts porqueries que volten per la casa.
Tu a lo teu, continua que ho fas molt be.