diumenge, 10 d’octubre del 2010

Cap de setmana amb avís d’emergència per temporal

Sembla que des que les emergències les gestiona els de Protecció Civil ara que estan independitzats de Bombers, es magnifiquen les coses
L’experiència no els ha servit de res. Amb mobilitzar bombers i Mossos sembla que tot es pugui solucionar a base de tenir gent a tots els punts amb incidències.
Però que no saben que per molts recursos que es posin sempre seran limitats?
Fa uns anys quan anava a esquiar als Alps m’havia trobat amb tota una setmana de neu, més d’un metre diari. Al marxar varem desenterrar el cotxe i després sols calia posar cadenes i continuar el camí. Les llevaneus havien passat fins i tot per dins el pàrquing.
Jo cada vegada que cauen 4 flocs de neu penso en aquella tarde alpina. Si tinguéssim alguna màquina més ja ho tindríem mig coll avall. No em digueu que sóc un oportunista ni un demagog, NO. Aquí teniu una imatge de la nevada (gran crisi a Catalunya) del passat mes de març a Sant Cugat. Un 4x4 de l’ajuntament amb pala netejant carrers. A més de 2 i de 200 alcaldes els hauria de caure la cara de vergonya.

Amb la pluja igual! Que la gent s’agafi els paraigües, tingui els neumàtics del cotxe com cal i que les carreteres estiguin ben pintades, ja veuríeu com passen la meitat de coses.
Segur.