dilluns, 21 de juny del 2021

Adéu Joan i Emma


Avui toca acomiadar-se de dues grans persones. Ambdós han estat pèrdues inesperades. I per això ens fan mal. I això sempre passa amb les persones que apreciem. En Joan i l'Emma eren persones especials.
No hem de justificar-nos ni en la malaltia ni els accidents de treball per a alleugerir el nostre dol. Ells estan per sobre d'això. Eren companys estimats per tots. Tenien una força i un caràcter especial que els feia destacar entre la resta.

Per tant hem de fer perdurar la seva motivació i el compromís que tenien amb la resta de persones. Ells estimaven tot allò que els envoltava i nosaltres tenim el compromís de seguir amb la seva fita. Evidentment són persones diferents amb caràcters diferents. Però els unia el caràcter lluitador. I és aquí on ens hem d'aferrar. Ells perduraran en la mesura que nosaltres aprofitem el seu llegat i continuem el seu camí.

Em sap molt i molt de greu la pèrdua dels meus companys. I ara és el moment d'estar al costat de la seva família i també dels seus companys de torn.

Descanseu en pau