dilluns, 26 d’agost del 2024

14 anys de posts

Última setmana d'agost. I per fi ha començat a ploure una mica a les comarques que encara no ho havia fet. Finalment tenim una bona notícia. I és que a la RELsud (la nova sub-regió no oficial) ens deixaran fer festes. Ja veurem el que dura, però tenim novetat després de moltes setmanes esperant. Ja ho sé els bombers no hauríem de fer mai festa ni descansar, que per això ens paguen. La vida està plena de gent amb molta enveja. Que haguessin aprovat una convocatòria de bombers, no? Per altra banda, la REL-nord, la muntanyosa, on hi ha les pistes d'esquí i apartaments turístics tant d'estiu com hivern, han deixat fer festa tot l'estiu. Es on es concentra més gent aquests mesos. On tenen un GRAF per a ells sols (el de Lleida-sud se'l van carregar) perquè sembla que el gran perill dels futurs incendis a Catalunya és al Pirineu. Però on no han deixat fer festes en tot l'estiu és a Lleida-sud conjuntament amb els GRAF del nord. Incoherent com moltíssimes coses d'aquesta casa.
I això és el que he anat explicant durant 14 anys. L'última setmana de 2010 vaig publicar el primer post d'aquest bloc. Al llarg de 14 anys, gairebé totes les setmanes he publicat i denunciat mil i una incoherències d'aquesta casa. També he explicat anècdotes de serveis, del torn i, perquè també n'hi ha, coses bones que ens han passat i que s'han fet a can bombers.
Ara amb nova consellera haurem d'estar atents a les novetats. Perquè n'hi haurà. I tant que n'hi haurà. A mi ja m'han reenviat una "reincorporació" d'algú que l'havien fet fora. Primera alerta. Vindran temps de negociacions i no deixar-nos colar segons què ni segons qui. Esperem que els nous gestors de la conselleria sàpiguen escoltar al l'interlocutor adequat, més tècnic i menys polític. Temps al temps.
Avui sóc breu. És agost i encara no toca entrar a fons en altres temes. Per cert, també fa 14 anys aproximadament que ens arribava al parc de Lleida un furgó (31950) que junt amb l'antic "nou BUP" van ser objecte d'una de les meves primeres entrades al bloc. Acompanyades d'un Powerpoint descrivia tot de nyaps i mals dissenys que els acompanyaven. Aquesta setmana a Lleida ha arribat el nou furgó. Millora amb escreix el que teníem. Millor disseny, més i millors equips i millor màquina. En poques setmanes veurem si ergonòmicament és gaire millor a l'anterior (de moment ho sembla). Ja tindré oportunitat d'explicar-me.
Mentrestant seguirem sumant posts i anys amb bloc. 14 anys de publicacions sembla un bon número per indicar constància.