dilluns, 10 de març del 2014

Patró de Bombers 2014

Quines ganes que tenia de canviar de registre! La veritat és que em sap greu que aquest bloc s'estigui convertint en una mena de queixa continua i alhora informativa de quin és l'estat (deplorable) que vivim el bombers. Però per sort hi ha dies i en aquest cas setmanes que el companyerisme bomberil i la bona voluntat dels pobresbombers fem tirar les coses endavant. Per això aquest cop us parlaré de la festa del Patró que fem al parc de Lleida.
Aquesta és una festa organitzada per l'Agrupació Cultural i Recreativa dels bombers de Lleida i per tant en una gran majoria pels pobresbombers, i la casa, hi col·labora deixant-nos el parc, el nom i alguna furgoneta per anar a buscar les taules, cadires, flors, etc. I és per aquesta raó que es pot fer i es seguirà fent mentre siguem nosaltres els que la financem.

Aquest any per raons de calendari l'hem allargat dues setmanes, ja que el dia 8 sempre fem el dinar de germanor entre bombers, personal de Regió (tècnics, administratius, telefonistes de Control, magatzem, manteniment de vehicles, taller radio, etc) i els jubilats. I necessitem d'un dissabte per la jornada infantil s'ha estimat realitzar-la el dissabte 15.
Aquest dia és el que jo personalment gaudeixo més, ja que vinc amb la meva família i passem una bona tarda d'inflables i d'alguna que altra activitat lúdica. Tot i que també t'adones que malauradament ja tenim una edat i que els nostres fills tenen molta vitalitat. Ah, aquest any hi ha trobada de gent d'Instagram...estigueu atents a les fotos!

A la resta d'activitats hi assisteixo en funció de la meva agenda i tinc per costum no anar al dinar de germanor... 

Des del 14 se febrer s'estan jugant diferents partits del campionat de futbol Sala, que conclourà el proper divendres 14 amb les dues finals i un pica-pica i lliurament de premis.

Aquest any us recomano dues activitats: El 18 de març, amb una Xerrada Tècnica sobre vehicles tecnològics, on hi haurà vehicles cedits per la ocasió a per veure i comprovar com desconnectar els mecanismes electrònics i/o de seguretat, a càrrec d'un parell de companys del parc i membres de La Colleta. Segur que serà molt profitosa.
I també us recomano la bicicletada BTT del dia 19, on es compartirà esforç amb els bombers del parc de Balaguer.

I no oblideu que la CX Cursa Bombers Lleida és el 30 de març! Inscriviu-vos mitjançant la web de la cursa.

Apa, si veniu en gaudireu de totes les activitats.