dilluns, 4 de juliol del 2016

Aquest noi se'ns ha fet gran

Finalment ha arribat el dia en que una gran persona ha vist reconeguda la seva vàlua. Des del passat dia 1 de juliol la Regió d'Emergències de Terres de l'Ebre té un nou cap de Regió. Entra per substituir al Fèlix, de qui guardo un bon record de fa molts anys. Possiblement ha deixat un nivell molt alt, però estic segur que l'Edu Martínez sabrà trobar-li algun punt nou a la seva nova Regió.
A Lleida, ens deixa un gran buit. Recordem tots aquells serveis en que l'Edu venia no a manar-nos sinó a acompanyar-nos i guiar-nos en tot allò en que fos necessari. Tots l'hem vist plegar material al finalitzar un servei o unes pràctiques, organitzant desenes de simulacres i exercicis en l'època de la MD (perquè la MD a Lleida si funcionava era en gran part per l'Edu).
I ben lluny de'ser arrogant sempre s'ha mostrat com una persona normal. I això és el que el defineix com a bomber, encara que com diu ell mateix és d'aquells tècnics "raros" que mai ha fet de bomber. Doncs no, l'Edu és un gran bomber que sap ser company, col·lega i alhora algú que comparteix les seves decisions amb la resta de gent que l'envolta. A ningú se li feia estrany tenir-lo a la vora comentant-nos l'actuació i les diferents etapes que seguirien al desenvolupament del servei.
Qui no té un bon hobby?
A la gran majoria dels bombers de la regió ens alegra que una persona vàlida com l'Edu trobi el reconeixement merescut a la seva feina i de la mateixa manera ens dol en major o menor mesura deixar de treballar amb algú com ell. I des d'aquest punt de vista el trobarem a faltar.
La RELL difícilment trobarà un substitut al seu nivell, amb això no vull desmerèixer a ningú, però les coses no seran el mateix sense el nostre company. Els darrers dies alguns, i no sóc l'únic, hem parlat de Mordor... és una exageració? el temps ho dirà, però del que estic segur és que la Regió d'Emergència de Terres de l'Ebre els ha sortit el sol i a nosaltres se'ns ha post.