dilluns, 17 de febrer del 2014

seguim rodant

La vida segueix mentre tot el que envolta la casa s'atura. A banda de les queixes envers tot allò que ja sabeu, no cal repetir-ho avui, si afegís tots els comentaris de sobretaula i del cafè de l'arribada al parc doncs necessitaria 3 anys més de bloc. No, avui aniré per un altra camí, que de fet ja en tinc ganes. Em desagrada aquesta espiral constant d'autoflagelament. De tota manera em dona la sensació que a part d'alguna que altra emprenyada (hi ha gent amb la pell molt fina) també hi ha qui ha sabut llegir de forma "positiva" els meus raonaments, que si be no han proposats coses concretes si han volgut donar a conèixer què es coïa o de quina manera, al meu entendre, errònia estàvem permeten que se'ns arrossegués. El que estic segur és que hi ha un canvi de tendència en la manera que alguns veuen les coses, o com a mínim ja no sóc l'únic que les diu. Be, ja tornaré a agafar el fil argumental en propers posts...

Doncs això, la vida continua. I la vida bomberil al parc de Lleida també.
Des de Nadal que tornem a tenir al parc l'antiga autoescala Magirus (3.06.60) de 1971. Es va portar de la seva residència al museu Roda-Roda (mireu el vincle) per la Cavalcada de Reis. I s'ha aprofitat aquests dies per fer-li alguns treballs de manteniment. Evidentment a hores "mortes" de treball i amb la agraïdíssima voluntat dels mecànics i manetes que tinc com a companys. I d'aquí a pocs dies tornarà al museu, esperant al proper esdeveniment en que sortirà i se li acabaran algunes feines pendents.
També ens vinculem a diferents actes de solidaritat. Com els d'aquest dissabte, 15 de febrer, amb la festa de l'associació AFANOC, nens amb càncer. De manera altruista i de 4 a 8 de la tarda hi havia bombers del parc fent activitats per nens i col·laborant amb aquesta festa solidària.
I aviat el Carnestoltes! Doncs al parc ja tenim la carrossa de l'ACRBombersLleida agafant embranzida! Més o menys serà a l'estil Eva Nasarre i una classe de Zumba.
Aquests dies s'està muntant la plataforma i les feines de transformació estan plenament encarrilades...
Poseu-vos en contacte amb l'ACRBombersLleida per si voleu participar-hi.
I com no, el Patró de Bombers, en que durant la setmana anterior i posterior al 8 de març realitzarem diferents activitats, la majoria habituals per aquesta celebració.
I a més, tot el muntatge de la CX Cursa Bombers Lleida, que un any més mourà molta gent. Aquest any amb la possibilitat de triar la distància (5 o 10 km) i la novetat d'enguany: L'antiga fira del corredor es transforma en l'ExpoWellness, la fira de la Salut, el Benestar i l'Esport. S'esperen més de 20.000 visites durant el cap de setmana.

O sigui que tranquils, per molt emprenyats amb l'administració, els bombers no fallem a l'hora de ser solidaris ni de participar en la vida activa de la ciutat a la que donem servei, a la que hem d'agrair el bon tracte que ens dona.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

M'alegra escoltar que tot i la que está caient, es busqui la part positiva de les coses.

Està molt bé donar a conéixer la situació interna del cos per els que la desconeixen, pero sempre es més gratificant parlar de lo bó i deixar enrere ni que sigui per un moment, lo dolent.

Salut!

Anònim ha dit...

Alfonsito:

Cada dia millor, al final te donaran un premi planeta o algo similar…...