dilluns, 4 de novembre del 2013

Visca la previsió de la casa

Ara que ens estan retallant per tots costats, menys sou i menys "festes", és quan la casa s'hauria de posar les piles per funcionar millor. Però això no és estrictament així.

A nosaltres ens demanen que treballem més hores (com a resultat de treure'ns dues de les tres festes que tenim, vaja, tres festes de 24h que teniem ens les deixen en 25h de festa). 25h que no podem agafar ni fraccionades, un dia de 24h i una hora a l'entrada/sortida de guàrdia. Joder, com apreten.
Això si, ells res de res. Estem a finals d'any, i no s'ha programat la 2ª jornada de procediments (4h obligatòries fora de guàrdia), ni la Course Navette, i només fa quinze dies que ens podem apuntar per a que ens programin la revisió mèdica. O sigui que en 2 mesos han de passar tots els bombers per la consulta dels metges del servei. (i Mossos també han de fer la seva revisió).
Però com que son tant llestos, l'any passat no varen poder fer-les totes abans d'acabar l'any o sigui que es van allargar fins la primavera del 2013. En això s'excusen per a que els que van fer la Revisió mèdica de 2012 durant el 2013 (oju quins collons) ara no la poden demanar ja que encara no fa un any i l'hauran de fer el 2014... ummm.
Però be, això no és tot, als parcs i als camions hi ha extintors, que la majoria no s'han hagut d'utilitzar durant l'any, per tant com diu la LLEI, (RD1942/1993) cal que passin la preceptiva revisió per una empresa degudament acreditada (com han de fer totes les empreses, i gent que tingui un extintor)

Per cert, en aquesta pàgina de la "casa" es demana "Cada any, demaneu a una empresa mantenidora autoritzada que faci el manteniment corresponent.". Com diu la saviesa popular "en casa del herrero, cuchara de palo".
Res, simplement us volia comentar que els dolents sempre som els de baix, que ens retallen el sou, que ens fan fer més hores... que no dic que no haguem de fer un esforç per sortir d'aquest esvoranc, però si us plau, que els de dalt també facin la seva feina, que sinó tornarà a ser culpa meva i em tornaran a retallar i hauré de fer més hores, quan ja veus quina culpa tinc jo de la crisi. Jo apago focs i rescato gent (i gats).