dilluns, 18 de febrer del 2013

Ja la tenim aquí! la CX Cursa Bombers Lleida 2013


Després d'un primer any on es va sorprendre gratament a tots el participants amb una cursa sorprenent, fresca, innovadora, popular i ràpida, aconseguint 1.500 inscrits després d'una ampliació del nombre de participants previstos inicialment, l'any passat es va consolidar la 2ª edició arribant-se ja als 2.500 inscrits. Novament va resultar una cursa ràpida i en aquesta ocasió les curses infantils es van separar de la cursa principal celebrant-se el dissabte. Això va permetre muntar un parc lúdic infantil junt a la fira del corredor, per al que els qui anaven a recollir el dorsal poguessin gaudir d'un matí/tarda familiar i esportiu, ja que integrava activitats físiques, de lleure i didàctiques per tots els nivells. A més aquesta segona edició va incorporar corredors amb cadira de rodes que van arrivar d'arreu de Catalunya. D'igual forma que en la primera edició, en aquesta també hi ha haver bombers que es van atrevir a córrer amb el seu equip de protecció complert, incloent l'equip d'aire i respirant mitjançant la màscara facial, la veritat és que és un gran esforç.
Aquest any, novament tenim la "CX Cursa Bombers Lleida", i és organitzada pels mateixos bombers (això no ho poden dir totes les curses de bombers). Amb l'esforç altruista d'un gran equip humà i el suport logístic de la Casa, principalment de la Regió d'Emergències de Lleida però també de la Direcció General.
 
En aquesta tercera edició hi haurà novament sorpreses, que poc a poc es donaran a conèixer. I amb la il·lusió de la gent renovada un any més. I torna la Fira del Corredor i el parc lúdic infantil, acompanyats de tot el sarau que es viu a la cursa i l'ambient festiu i solidari que arrossega.

La setmana passada ja s'havien superat els 800 inscrits, i encara queden gairebé dos mesos!

Recordeu a inscriure'us a http://www.cursabomberslleida.com i també podeu preparar-vos seguint els sortejos, sorpreses i tota l'actualitat al Twitter (@CursaBombersLL) o Facebook (https://www.facebook.com/cursabomberslleida).

Us esperem a tots el 6 i 7 d'abril.

Jo encara no m'he apuntat, però possiblement acabi fent-ho, sempre podeu explicar que heu corregut al meu costat (i m'heu guanyat)