diumenge, 9 de setembre del 2012

l'estelada dels bombers

 

És curiós, mentre uns expliquen que aniran dimarts a Barcelona, altres professen les seves ganes de trencar els lligams a l'Espanya que colpeja la ma que li dona de menjar, però com a totes les cases aquí ningú dona cap pas de res... be, potser aquest cop si.

Al parc de bombers de Lleida s'ha comprat una senyera, no diré qui l'ha pagat, ni qui va anar a buscar-la a la botiga. Però he de reconèixer que la gent em sorprèn dia a dia, i aquest cop ha estat per be. Collons i tant que si !!!!

Semblava impossible que gent amb qui no hi confiaries gaires coses (excepte la vida que en aquesta feina la confiem amb el 95% de companys), acaben liderant la compra d'una estelada pel parc i que acabi penjada en un lloc visible, molt visible i complint les "regles" del joc de la hipocresia institucional. Els tres pals de les banderes tenen noms i cognoms, així que el lloc d'honor per la nostra estelada ha de ser un lloc realment destacat.

I, i tant que n'és de destacat!!!.

La guàrdia del divendres 7 em trobo la senyera penjada de la torre de pràctiques, a 20m d'altura, visible des de molts punts de la ciutat. Quin goig que fa.

Si, certament no som els primers. Hi ha parcs que ja ho han fet abans, però cap és el parc de referència de la seva Regió. I cap l'ha penjat d'un lloc tant visible i emblemàtic com la torre de bombers.
Vic
Un cop més, molts dels bombers i els seus parcs demostren que estan al costat de la gent. Els bombers tenim aquesta vocació, la d'ajudar a la gent quan te necessitats i ara és un moment que CATALUNYA necessita del suport de tots els seus ciutadans i també dels que treballem per ella.

Però com gairebé tot en aquesta vida hi ha un però... aquestes fotos son instants concrets. Tenim una ordre interna recordant que sols es poden penjar les banderes oficials... fer la foto i cap a casa.

Per cert, al primer paràgraf he dit una frase, que malauradament a dia d'avui no puc rectificar "com a totes les cases aquí ningú dona cap pas de res". Espero que algú agafi les regnes de tot aquest moviment i faci com el "Yeltsin" de la Rússia de fa un parell de dècades (que va pujar sobre un tanc) i exerceixi de lider de la revolució... després ja el posarem al seu lloc, però de moment cal que algú foti un cop de puny sobre la taula...

VISCA CATALUNYA LLIURE !